Grunnkurs Motorsykkel

Ta lappen på MC? Du starter først med et 3 timer langt grunnkurs for motorsykkel (MC kurs) til en fast pris på NOK 1000,-

Før du begynner å ta opplæring for klasse A, A2 og A1 må du gjennomføre et grunnkurs motorsykkel på 3 timer. Dette kurset vil gi deg et innblikk i hva det vil si å kjøre MC, og samtidig få en oversikt over opplæringen du må gjennom før du kan ta førerprøven. På denne siden har vi samlet det du trenger å vite for å komme i gang med å ta lappen på MC.

Våre lærere Terje og Frank er blant Norges mest erfarne og beste trafikklærere på MC. Kombinasjonen mellom lang erfaring, fokus på sikkerhet og en stor lidenskap for motorsykkel på landeveien har gjort dem til førstevalget blant svært mange som ønsker å få oppfylt drømmen om MC-lappen.

Populært! Det er også mulig å ta et intensivkurs, som gir MC-lappen betydelig raskere enn normalt. Vi har merket disse kursene tydelig.
Vi har gode priser for deg som skal ta førerkort på MC. Spør oss om dine muligheter for
intensivkurs MC. Da tar du lappen på kortere tid og kan dermed oppnå en redusert pris.

Utvidelse fra A2 til A

Dersom du allerde har førerkort på klasse A2 kan du utvide førerkortet til A, forutsatt at du har hatt lappen på A2 i minst 2 år. For å kunne utvide førerkortet fra A2 til A, må du ta et kurs på en trafikkskole. Kurset er 7 timer langt, du trenger ikke oppkjøring etter kurset.

Dersom du tar førerkort på klasse A2 når du er 23 år, har du muligheten til å utvide til klasse A når du er fylt 24 år. Du må da ha kurset på 7 timer hos en trafikkskole, men fordi du kun har hatt lappen i et år må du også ta en praktisk førerprøve.

Husk! Før du kan ta kjøretimer eller øvelseskjøre, må du ta trafikalt grunnkurs. Kurset er obligatorisk for alle under 25 år som skal ta førerkort for første gang. Kurset blir holdt over 17 timer fordelt på 5 kurskvelder. Vi lytter til deg! Ring eller send oss en melding, se kontaktinfo.

Interessert i intensivopplæring?

Motorsykkel.jpg

Meld din interesse her