Førerkort motorsykkel klasse A/A1/A2

Trafikkskole Bergen AS har 2 MC lærere med lang erfaring som kjører motorsykkel på fulltid. Frank og Terje. Hos oss kan du ta mc lappen. Trafikkskole Bergen AS tilbyr intensivkurs som gir sertifikatet betydelig raskere enn normalt. Trafikkskole Bergen AS ønsker å hjelpe mange til å realisere drømmen om MC lappen ved hjelp av vår erfaring, fokus på sikkerhets og lidenskap for MC på landeveien. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en uforpliktende prat om førerkort på MC.

Det å kjøre motorsykkel gir deg et fantastisk felleskap på to hjul. Trafikkskole Bergen AS ønsker å hjelpe deg frem til sertifikatet på en rask, trygg og sikker måte. Med sertifikatet i hånden vil du oppleve spenning, gleden av mestring, flotte turer alene eller sammen med andre.

Før du kan starte med kjøretimer på motorsykkel, må du gjennomføre et MC-kurs på 3 timer. De som ikke har førerkort fra før, må starte med trafikalt grunnkurs for deretter fullføre 3 timerskurset for motorsykkel (MC-kurs).

Utvidelse fra MC klasse A2 til A

Hvis du har tatt førerkort på A2 kan du utvide førerkortet til A, dersom du har hatt lappen på A2 i minst 2 år. For eksempel: tok du lappen på A2 når du var 18 år, kan du utvide til A når du er 20 år gammel. For å kunne utvide førerkortet fra A2 til A, må du ta et kurs på en trafikkskole. Kurset er på 7 timer, og du trenger ikke oppkjøring.

Dersom du tar A2 når du er 23 år, kan du utvide til A når du er fylt 24 år. Du må da ha det samme kurset på 7 timer på en trafikkskole, men fordi du kun har hatt lappen i et år må du også ta en praktisk førerprøve.

Våre trafikklærere på motorsykkel